Manchester United – Liverpool online LIVE

Manchester United – Liverpool online LIVE pe 11 februarie 2012

Sambata dupamiaza toti iubitorii fotbalului pot urmari pe internet Manchester United – Liverpool LIVE de la ora 14:45 aici pe site.

Este cel mai titrat meci al fotbalului englez, Manchester United este cel mai de succes club din Premier League, de cand s-a numit asa din 1986-1987, a castigat 18 titluri de campioana atatea cate au si “cormoranii” dar ele au fost obtinute in perioada de dinaintea Premier League.

Click aici pentru Manchester United – Liverpool LIVE

Acum, sub perioada conducerii lui Kenny Dalglish Liverpool pare sa aiba o alta identitate, desi se afla de un an la club ca antrenor,  nu a reusit nimic important pe plan international dar in ultima vreme are o serie foarte interesanta de succese in fata echipelor de prim-plan, reusind sa elimine din FA Cup si Cupa Ligii ambele echipe din Manchester.

Cotele la pariuri pentru Manchester United – Liverpool online:

“Diavolii rosii” sunt favoriti la casele de pariuri, pentru cota de 1.85 puteti paria pe victoria celor din Manchester, iar x2 are cota tot de 1.85.

Foto: img.metro.co.uk

Pare sa fie un duel mai echilibrat, Liverpool are un avantaj moral deoarece in interval de 4 zile a trecut de ambele formatii din Manchester acum 2 saptamani.

Urmareste Manchester United – Liverpool online live  sambata de la ora 14:45 cel mai titrat meci al Angliei, meciul poate fi urmarit si la TV pe Digisport.