Biletul zilei 8 decembrie 2011 – 8 11 2011

Biletul zilei 8 decembrie 2011 – 8 11 2011

Pentru biletul zilei 8 decembrie 2011 voi da cateva informatii despre meciurile pe care le-am ales precum si cele mai bune pronosticuri la fiecare meci in parte. Sunt meciuri foarte bune, Juventus in Italia dar si Cupa Romaniei la fotbal.

Un meci foarte bun pentru pariuri mi se pare Timisoara – Gaz Metan Medias, de ce spun asta, pentru ca cel mai important obiectiv al formatiei viola este sa se califice in finala pentru ca le-ar putea asigura in mare parte un loc de unde au fost dati afara pur si simplu anul trecut, Cupele Europene.

De exemplu pentru Timisoara sa marcheze in ambele reprize cota este de 3.20, sau la victorie 2.40 si voi risca aceste cote, poate o s1a iasa stiind foarte bine ca Gazul este intr-o forma foarte foarte slaba dupa parcursul european cu Mainz si Austria Viena.

Celalalt meci din Cupa este Dinamo Bucuresti cu Petrolul Ploiesti, un meci care la prima vedere pare foarte dezechilibrat,ceea ce este si foarte adevarat. Cele doua s-au intalnit si la Ploiesti pe noua stea , noul stadion,defapt la deschiderea arenei cand Dinamo a spulberat “lupii galbeni” cu 5-1.

Cred ca Petrolul se va motiva mai mult si tinand cont ca, “cainii rosii” vin dupa infrangerea cu marea rivala, putem miza si pe un x2 la pauza, cota 1.85  pentru biletul zilei 8 decembrie 2011!

Ultimul meci care voi miza in aceasta zi, este Juventus-Bologna, contand pentru optimile Cupei Italiei. Nu cred ca oaspetii vor pune probmele pentru ca nu au un asemenea obiectiv, Juventus castiga la cel putin 2 goluri, cota de 1.87 pentru biletul zilei 8 decembrie 2011!