Chelsea – Manchester United online Live

Chelsea – Manchester United online Live pe 5 februarie 2012

Un super meci poate fi vizionat sambata dupamiaza de la ora 18:00 aici pe site, Chelsea – Manchester United Live se joaca de pe Stamford Bridge in a 24 etapa a campionatului Egnelz, Premier League.

In ultimii ani, cele doua formatii s-au infruntat pentru cucerirea trofeului dar de cele mai multe ori United a avut de castigat, chiar si in Champions League cand a invins la penaltyuri, atunci John Terry a avut sansa sa aduca trofeul in vitrina clubului londonez dar bara fiind de partea “diavoliilor rosii”.

Click aici pentru Chelsea – Manchester United  LIVE

Casele de pariuri dau sanse egale in privinta eventualei castigatoare a acestui meci cu o cota de 2.60, iar egalul avand cota de 3.20. Parerea mea ca va fi un meci nu foarte atractiv si cred ca oaspetii vor fi mai lucizi si mizez pe ei in aceasta partida pentru x2 cota 1.45 ! Daca meciul se termina la egalitate 1-1 cota este de 7.00, iar daca una din cele doua castiga la cel putin 2 goluri cota este de 5.25 ! O alta cota care interesanta ar fi sub 2,5 goluri pentru cota de 1.85.

In campionat situatia este foarte diferita, Unite se afla pe pozitia a doua la egaliatte cu liderul City cu 54 de puncte, iar Chelsea se afla pe locul 4 cu 42 de muncte, o diferenta foarta mare in oninia mea.

Urmareste Chelsea – Manchester United online duminica dupamiaza de la ora 18:00 aici pe site ! Meciul este televizat in Romania si pe reteaua de cablu Digisport.