Lucian Sanmartean poze

Lucian Sanmartean poze

Nascut pe 13 martie 1980, are 176 cm si 70 kg.Toata lumea il compara cu Hagi, reusind niste driblinguri aducand aminte de liderul “Generatiei de aur”.

Are in palmaresul sau echipe bune: Panathinaikos Atena, FC Utrecht, Bistrita, dar accidentarile s-au tinut scai de jucator si astfel a ajuns de unde a plecat: Bistrita.A venit insa oferta de la Vaslui in ianuarie 2010.Are evolutii de vis la echipa actuala de club si nu exista meci sa nu fie remarcat.

Cifrele ofensive se adunau repede: driblinguri,pase filtrante,incursiuni in viteza, execuţii la faze fixe. Chiar şi şuturi, în ciuda faptului că băiatul e atît de îndrăgostit de minge încît pare că evită să tragă la poartă de teamă să n-o doară.

In ciuda faptului ca are 31 de ani, Lucian Sanmartean este de departe cel mai informa jucator roman,insa antrenorul nationalei Victor Piturca refuza sa il cheme in mandatul sau, dar ramane cu 6 meciuri la echipa nationala.In sezonul 2010-2011 Sanmartean a fost unul dintre cei mai buni pasatori din prima liga 1 Romaneasca.

Viorel Hizo a crezut mereu  în Sînmărtean desi mulţi îl considerau  un talent risipitor şi egoist. Încrederea antrenorului a fost răsplătită insa. Liga 1 şi Vasluiul au un jucător romano-brazilian in lot,parca venit de pe Marte: Lucian Sanmartean !