Liga1 10 septembrie 2011 – 10.09.2011

Liga1 10 septembrie 2011 – 10.09.2011

Avem 2 meciuri foarte bune pentru ziua de astazi, Rapid intalneste pe stadionul Sportului Studentesc, FC Brasov care vine dupa un esec acasa cu Vaslui 2-1. Meciul zilei este Gaz Metan Medias-Steaua Bucuresti. Ros-Albastrii vin dupa un 2-0 la Ploiesti cu Tg.Mures, iar Mediesenii dupa  2-4 cu CS Mioveni.

Suferind multe accidentari pe durata preliminariilor Europa League, Mediesenii pornesc clar, cu sansa a doua pe teren propriu,in fata unei echipe ca Steaua cu multe dubluri pe posturi.Florin Costea se pare ca va juca in acest meci, el purtand numarul 7,care l-a purtat si cel mai important jucator din istoria Stelei: ‘Fiara’ Marius Lacatus.

La Steaua a plecat cel mai vechi jucator care se afla in lot, Banel Nicolita. El s-a transferat la francezii Saint-Etienne, care este cea mai titrata echipa din Ligue 1.

Gaz Metan s-a facut remarcata in acest sezon de Europa,fiind foarte aproape de a scoate Austria Viena,dupa 1-0 acasa si 3-1 in deplasare. Ei au ajuns in play-off dupa ce au scos echipa care a terminat pe locul 5 sezonul trecut de Bundesliga,Mainz.In turul 2, mediesenii au trecut de Kups Kupio cu scorul general de 2-1.

Echipa probabila Gaz Metan: Plesca-Ciuca,Lazar,Frasinescu,Vukadinovic-Hoban,Todea,Breeveld,Petre,Roman-Bawab,Litu.Accidentati:Parvulescu,Dudita,Al.Muntean,Raul del Campo. Antrenor: Cristian Pustai;

Echipa probabila Steaua: Tatarusanu – Martinovic, Geraldo Alves, Iliev, Latovlevici – Bourceanu, Brandan, Tanase – Rusescu, Leandro Tatu, Mihai Costea; Antrenor: Rony Levy; Accidentati: Gabi Matei, Radut;

La Rapid inca e problema unde sa joace pe teren propriu,ei avand o serie foarte lunga de cand nu au mai jucat pe Giulesti.Se pare ca jucatorul Dan Alexa nu va juca,el fiind menajat de catre Razvan Lucescu.La brasoveni, se pare ca antrenorul a plecat si in locul sau a venit Danut Isaila. In aceasta vara la stegari au venit multi jucatori liberi de contract in special brazilieni.Se remarca plecarile lui Teixeira(Rapid) si Robert Ilyes(Tg Mures).

Cred ca cele 2 bucurestene se vor impune, dar nu de o maniera categorica ci mai degraba cu goluri din faze fixe.