Biletul zilei 2 noiembrie 2011 – 2 11 2011

Biletul zilei 2 noiembrie 2011 – 2 11 2011

Pentru biletul zilei de 2 noiembrie 2011 am pregatit 4 meciuri pentru dumneavoastra cu cotele si pronosticurile cele mai bune. Meciurile sunt din campionatele puternice ale Europei precum si Liga 1, unde o contracandidata serioasa la titlu,CFR Cluj, intalneste pe propriul teren o candidata sigura la retrogradare.Biletul zilei are o cota de 11 :

Cum spuneam, CFR pare favorita fara doar si poate, Mioveniul a incasat foarte multe goluri in acest campionat, 35 si a marcat doar 9 goluri, niste cifre de-a dreptul incredibile pentru o echipe de fotbal, ca sa nu spunem altfel.Cota foarte buna pentru un bilet este aceea ca CFR Cluj castiga la cel putin 2 goluri pentru 1.60 !

Caen – Marseille. Oaspetii vin dupa un meci senzational in clasicul francez cu PSG unde s-au impus cu 3-0 si astfel au recastigat increderea fanilor. Caen este o echipa buna dar cred ca Marseille se va impune, pentru cota de 2.25 !

Leverkusen – Hoffenheim sunt clasate pe locurile 6 si 9, clar, sub asteptari. Cred ca va fi un meci echilibrat, imprevizibil, iar cum in Bundesliga se marcheaza foarte multe goluri, mizez peste 2,5 goluri pentru 1.80 !

Genoa – AC Milan un meci bun in aceasta etapa in Serie A. Milanul este intr-o revenire spectaculoasa de forma iar in ultimile 6 meciuri aus trans 16 puncte, fiind lider la acest capitol. Genoa este o echipa de mijlocul clasamentului, dar cu jucatori foarte buni [recum Rodrigo Palacio care este si golgheterul echipei. Ambele marcheaza, cota de 1.70 !