Lyon – Real Madrid online LIVE

Lyon – Real Madrid online LIVE pe 2 noiembrie

Miercuri seara de la ora 21:45 se disputa unul dintre cele mai tari meciuri din etapa a IV-a a grupelor UEFA Champions League: Lyon – Real Madrid care poate fi urmarit online LIVE pe www.vena.ro. Acest meci se va disputa pe arena Stade Gerland ce are o capacitate de putin peste 43.000 de locuri si binenteles va fi arhiplin.

Cele doua formatii s-au intalnit de mai multe ori in ultimii ani, sortii au fost cei care au trimis ori in grupe sau in faze eliminatorii si surprinzator Olympique Lyon a avut de mai multe ori castig de cauza. Este al treilea cand se intalnesc consecutiv, in 2009 in saisprezecimi Lyon s-a calificat dupa ce nu a pierudt niciun meci, iar  in primavara tot in saisprezecimi Real Madrid a trecut cu un general 5-1 de francezi.

Va fi cel mai dificil adversar pentru “galactici” in grupa, mai ales ca joaca in deplasare cred ca se vor multumi si cu un egal ceea ce va insemna calificarea de pe primul loc in faza urmatoare.

Cotele la pariuri o dau ca favorita mare pe Real,cu o cota de 1.60 al victorie, iar Lyon are 5.75, iar egalul este cotat cu 3.70 de bookmakeri. Parerea mea ca va fi un meci dificil, nustiu daca Real va invinge dar cred ca ambele vor marca pentru cota de 1.60 !

Urmareste Lyon – Real Madrid online LIVE pe www.vena.ro miercuri seara de la ora 21:45, un meci contand pentru Grupa D  din UEFA Champions League !