Ce trebuie sa stii daca esti pasionat de pariuri?

pariuriCand vorbim de pariuri, putem spune ca vorbim despre o dependenta. Putini dintre cei care au inceput sa parieze au reusit sa renunte cu usurinta la acest viciu. Pariurile sportive sunt un domeniu despre care se pot spune multe, atat bune, cat si rele. Exista oameni care si-au pierdut casele in incercarea de a da marea lovitura si exista oameni care au castigat o multime de bani si castiga inca o multime.

Putem sa privim aceasta activitate in doua moduri: ca pe un joc de noroc sau ca pe un joc statistic, care se poate transforma intr-o adevarata meserie.

Daca esti la inceput in lumea pariurilor, trebuie sa stii cateva lucruri si trebuie sa stii la ce sa te astepti.

Alege ce vrei sa obtii de la aceasta activitate!

Mai mult de 90 % dintre cei care pariaza sunt pariori de weekend. Practic, acestia se bazeaza 100 % pe noroc, pun bilete fabuloase cu sanse mici de castig si spera sa le intre in buzunar sume colosale. De regula, pariorii de weekend pariaza sume mici, care nu se simt in buget si fac totul fara asteptari foarte mari. Daca alegi sa fii un astfel de parior, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te limitezi atunci cand vine vorba despre sumele pariate. Pastreaza activitatea de parior in stadiul de pasiune si nu o transforma in investitie, deoarece vei avea de pierdut.

O a doua categorie de pariori este reprezentata de pariorii care isi doresc mai mult de la pariuri. Sunt cei care isi dedica minim 3-4 ore pe zi pentru a studia rezultate europa league , pentru a studia clasamente si ce se intampla in diverse campionate de fotbal din lume si sunt cei care transforma pariurile intr-o sursa de venit. Scopul este acela de a elimina cat mai mult norocul din ecuatie si de a transforma castigul intr-o certitudine.

Numarul acestui tip de parior este mic, deoarece o astfel de activitate nu este usoara si nu este intotdeauna placuta. Exista momente in care pierzi, exista momente in care nu te regasesti in oferta de pariuri si exista o multime de momente pline de frustrare. Daca esti in aceasta categorie de pariori, lucrurile sunt mai complicate. Este bine sa iti stabilesti inca de la inceput o banca peste care sa nu sari, este bine sa iti alegi campionate fotbal pe care le poti studia indeaproape si este indicat sa stii exact ce faci. Un parior profesionist lucreaza foarte mult la stapanirea de sine si are cunostinte vaste in multe domenii, cum ar fi psihologia, matematica sau sportul. Practic, o astfel de activitate poate sa devina o activitate full time.

Administreaza-ti bine banii

In pariuri, banii sunt centrul intregii activitati. Da, se aseamana cu viata reala. Diferenta este ca pariind poti sa pierzi foarte usor foarte multi bani. Din acest motiv trebuie sa stii sa ii administrezi foarte bine si sa fii stapan pe ei. Fa-ti o banca inca de la inceput si incearca sa nu o maresti niciodata. Un parior de succes nu investeste mai mult decat o face in prima luna, ci reinvesteste intotdeauna profitul. Probabil ca nu vei putea face asta de la inceput, insa daca vrei sa devii parior profesionist, este bine sa reusesti dupa cateva luni o astfel de performanta.

Fa-ti strategii

Strategia conteaza extrem de mult. Trebuie sa iti faci o strategie care sa te reprezinte si pe care o poti urma cu usurinta. Problema uriasa a pariorilor nu este strategia proasta, ci faptul ca nu o pot urma. Sunt foarte multi pariori cu strategii excelente, care nu reusesc insa sa le urmareasca, ajungand la pierderi.

Pariind poti invata foarte multe si iti poti transforma intreaga viata. Ca in orice alta activitate insa, trebuie sa fii perseverent si trebuie sa stii ce vrei de la ceea ce faci. De asemenea, trebuie sa fii bine pregatit si sa inveti continuu cate ceva, deoarece sporturile sunt intr-o continua transformare si daca vrei succes, trebuie sa fii cu un pas inaintea lor.