Steaua – Schalke este primul meci din Champions League

In aceasta seara avem parte de un meci extrem de important impotriva nemtilor de la Shalke, dupa cum bine stiti acesta este unul dintre cele mai importante meciuri atat pentru antrenorul Laurentiu Reghecampf cat si pentru jucatorii acestei echipe. Dupa o perioada de 5 ani de cand aceasta echipa nu a mai fost prezenta in grupele Champions League, in acest an avem cele mai multe sperante pentru o calificare in primavara Champions League.

Chiar daca Steaua a fost avut  parte de un inceput de sezon aproape perfect, in aceasta seara se pare ca multi jucatori vor simti pe propria piele intensitatea unui meci din Champions League. Dupa pierderea celui mai important jucator de la Steaua, Vlad Chiriches, aceasta se bazeaza in primul rand pe linia de mijloc. Bourceanu alaturi de Pintilii se pare ca sunt cei mai importanti jucatori ai nostri, motiv pentru care ar trebui sa fim o echipa foarte scurta si sa jucam cu siguranta cu fata la poarta. Cu siguranta Kapetanos alaturi de Piovaccari pot fi cuplul perfect pentru un rezultat pozitiv.

Chiar daca italianul a fost criticat in ultima perioada, se pare ca tot mai des acesta a inceput sa inscrie si sa realizeze meciuri din ce in ce mai bune. In schimb Kapetanos a reusit sa debuteze la Steaua cu 2 goluri impotriva celor de la Sageata Navodari.

In aceasta seara speram ca toti jucatorii sa fie in mare forma iar rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor suporterilor romani. Chiar daca de multe ori rezultatul preconizat de catre noi nu a fost unul favorabil pentru echipele noastre, pronosticul este ” X “. Un rezultat de egalitata 1-1 sau 2-2 cred ca este rezultatul final al acestui meci.