Biletul zilei 25 septembrie 2011 – 24 09 2011

Biletul zilei 25 septembrie 2011

Pentru biletul zilei de duminica am decis sa joc mai mult pe meciurile din liga 1 pentru ca sunt cateva meciuri interesante cu cote destul de bune.

Incepem cu Sportul Steaua. O informatie de actualitate este transferul lui Tibi Balan la Steaua chiar de la Sportul inaintea meciului direct dintre cele doua formatii.Este un duel bucurestean, iar ultima partida a fost destul de echilibrata, scor 2-1 dupa ce Sportul a deschis scorul, Maicon-brazilianul imprumutat sezonul trecut in Ghencea a intors de unul singur rezultatul iar “ros-albastrii” au plecat invingatori din Regie.

Pentru biletul zilei, am pariat pe victoria Stelei chiar daca in deplasare nu au rezultate favorabile.

Vaslui-Sibiu. La ultimul meci pe teren propriu, Vasluiul a facut scor de polo cu Vointa Livezile,un adversar modest.Vasluienii se pot baza pe lotul care a facut deplasarea la Cluj si nu cred ca vor avea emotii prea mari in acest joc,argument important ar fi forta ofensiva, probabil cea mai buna din campionat.

Pronostic pentru biletul zilei 1 pauza/1final.

Petrolul-Dinamo.Un meci care va atrage multe priviri-Inaugurarea stadionului OZN Arena. Meciul se va juca cu casa inchisa, iar fanii vor crea o atmosfera foarte frumoasa, dar eu cred ca o sa fie si spectacol pe iarba. Dinamovistii sunt liderii campionatului cu 16 puncte, dar in ultimile 2 meciuri cu pretendentele la titlu a reusit un singur egal,cu Rapid si a pierdut la Vaslui.

Pronostic pentru biletul zilei: 1x.

Zaragoza-Malaga. Milionarii de la Malaga au transferat tot ce le-a iesit in cale si spera sa obtina un loc de Europa.Cu jucatori in lot precum Ruud Van Nistelrooy, Joquin,Cazorla care au dat 25 de miliaone de euro,Matijsen sau Eliseu, eu cred ca Malaga ar trebui sa se impuna fara mari emotii.

Pronosticul pentru biletul zilei 2 solist.

1 FC Vaslui – V.Sibiu 09.25. 19:00 11 1.80
2 Petrolul P. – Dinamo B. 09.25. 21:30 1X 1.81
3 Sportul St. – Steaua 09.25. 17:00 2 1.60
4 Zaragoza – Malaga 09.25. 23:00 2 2.10

Acesta este biletul zilei figurat de mine mai sus, unde avem o cota de 10 (fara miza).Sa speram ca o sa avem noroc si sa castigam !