FC Vaslui – Vointa Sibiu Online Live

FC Vaslui – Vointa Sibiu Online Live pe Digisport 1

Vasluiul intalneste duminica pe teren propriu o nou-promovata in acest sezon, Vointa Sibiu intr-un meci transmis in direct de Digisport 1 de la ora 19:00 dar si online live pe www.vena.ro.

CSU Voința Sibiu a pierdut la penaltiuri, scor 4-3, calificarea în optimile Cupei României,in timp ce Vasluiul a facut scor de polo pe propriul teren cu echipa din liga a 3a, Vointa Livezile scor 8-0.

V-a fi primul duel dintre cele doua formatii intr-un meci oficial. Vasluiul s-a infiintat in 2002, iar la 3 ani juca in Liga 1, iar Sibiul a luat nastere  in 2007,iar anul acesta a promovat dupa baraj.

Antrenorul celor de la Vointa Sibiu este optimist in ceea ce riveste jocul de duminica si spera ca echipa sa sa obtina un rezultat pozitiv”Mergem la Vaslui cu gândul de a ne întoarce cu punct sau puncte, deși va fi foarte greu, pentru că întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, iar noi avem destui absenți.”

V-a fi ultimul meci pentru FC Vaslui inaintea partidei din Europa League cu FC Zurich, care se v-a juca la Piatra Neamt. In primul tur, Vasluiul a facut istorie pe Olimpico: 2-2 cu Lazio.

Informatii:

FC Vaslui->Lista este mai lunga la Vaslui, lipsurile sunt: Canu,Gladstone,Anang,Marius Constantin.Partea buna este ca a revenit Paul Papp.

Vointa Sibiu->Pe lista indisponibililor de până acum, alături de Beza, Coman și Cigan, s-a alăturat acum și Iulian Popa, care stă pentru cumul de cartonașe galbene

Pronosticul meu: Vaslui castiga ambele reprize.

Echipe probabile:

FC Vaslui: Cerniauskas-Milanov,Papp,Farkas,Milisavljivic-Sanmartean,Pavlovic-Adailton,Wesley-Temwangera.

CSU Voința: Dănălache – Sg. Bar, C. Apostol, Șomodean – Tătar, Dîlbea, Maghici, C. Lungu – Nicola, R. Neguț, I. Popa. Antrenor: Alexandru Pelici.