Biletul zilei 5 decembrie 2011 – 5 11 2011

Biletul zilei 5 decembrie 2011 – 5 11 2011

Pentru biletul zilei 5 decembrie 2011 am pregatit cele mai interesante meciuri ce se disputa in incheierea etapelor din campionatele puternice din Europa, inclusiv derbyul campionatului la noi, Dinamo – Steaua.Biletul zilei are o cota de 10 !

Dupa cum spuneam, derbyul Bucurestiului va avea loc in Stefan cel Mare probabil cu casa inchisa desi au fost cateva neintelegeri sau conflicte intre fani si conducerea dinamovista. In campionat “ros-albastrii” nu au mai invins marea rivala din 2007 de pe teren propriu, iar acum situatia din campionat este incredibila, “alb-rosii” daca vor invinge se vor distanta la 14 puncte !

Cotele la pariuri o dau ca favorita pe Dinamo cu 2.20, Steaua 3.20 la victorie iar egalul fiind cotat tot cu 3.20. Parerea mea ca ambele vor marca, pentru cota de 1.75!

Lazio – Novara este alt meci interesant, din Serie A. Lazio vine dupa un rezultat mai putin sperat la Piatra Neamt cu Vaslui scor 0-0 si probabil au in gand doar victoria in meciul cu nou-promovata Novara. Oaspetii au doar 2 puncte acumulate in deplasare, iar un pronostic foarte bun este Lazio castiga la 2 goluri ce putin, cota 2.22!

Sevilla – Getafe, multi vor paria pe gazde, dar sa nu uitam ca Getafe a reusit o performanta notabila etapa trecuta, invingand Barcelona lui Messi pe propriul teren. Sevilla are cota 1.65 iar jocurile din deplasare (1 punct acumulat) a celor de la Getafe ma face sa mizez pe andaluzi pentru biletul zilei !

Fulham – Liverpool este un meci echilibrat in Premier League din etapa a 14-a. Cele doua formatii stau foarte prost in clasament, Fulham este la un punct in fata retrogradarii, care acum 2 ani juca finala Europa League, iar Liverpool pe pozitia a 7-a, la 3 puncte de un loc de Europa. Pronostic x pauza sau final , cota 1.60 pentru biletul zilei !