CFR – U Cluj online LIVE

CFR – U Cluj online LIVE pe 19 noiembrie 2011

Derbyul etapei a 14-a din Liga 1 Bergenbrier aduce fata in fata ocupantele locurilor 3 si 4 si care poate decide urmariatoarea liderului Dinamo Bucuresti. Astfel, CFR-U Cluj va fi  un meci mare pentru orasul Cluj, fanii vor face o atmosfera de zile mari, care trebuie neaparat urmarit de catre orice suporter din Romania.

Bilete mai scumpe decat in Champions League !

Acum cateva sezoane, CFR Cluj a pus in vanzare pentru meciul respectiv pretul de 75 de lei la peluza si putin peste 120 de lei la tribuna a II-a. “Criza”  se pare ca i-a facut pe sefii CFR-ului sa puna bilete duble  fata de acel meci, iar unii suporteri ai Universitatii au donat sange ca sa aiba bani sa mearga la stadion ! Desigur, pentru fanii “visinii” pretul unui bilet nu putea fi altul decat unul simbolic: 1 leu ! 🙂

CFR favorita la pariuri

CFR-ul porneste cu prima sansa in opinia bookmakerilor cu o cota de 2.20, iar “Sepcile rosii” cu sansa a doua, cu o cota de 3.20 la victorie. Cred ca va fi un meci foarte echilibrat si nu cred ca se vor marca prea multe goluri,  deaceea pronosticul meu este 0-0 pana in minutul 27, cota de 1.80 !

Urmareste CFR – U Cluj online LIVE pe www.vena.ro sambata seara de la ora 20:30, deasemenea poate fi urmarit si la TV pe Digisport !