Rapid – Petrolul online live

Rapid – Petrolul online live

Duminica seara, unul dintre cele mai inflacarate derbyuri ale romaniei se va juca de la ora 21:30, Rapid – Petrolul online live poate fi urmarit si aici pe site, daca v-ati plictisit la TV sau nu prindeti cablul RDS. Un motto celebru a fost lansat la meciul de cupa din urma cu cateva sezoane de fanii “lupilor-galbeni”: “Sumudica are **** mica”, iar actualul antrenor al Brasovului chiar si-a dat pantalonii jos la o conferinta de presa pentru a arata lumii adevarul:).

Click aici pentru Rapid – Petrolul online LIVE

Petrolul Ploiesti chiar daca nu are un lot valoros, intotdeauna a avut publicul alaturi, suporterii fiind alaturi chiar si cand erau condusi cu scorul de 5-1 acasa de Dinamo. Pe Giulesti sunt asteptati cel putin 500 de suporteri, iar atmosfera va fi una foarte frumoasa deoarece “alb-visinii” au constat cel putin 3000 de insi numai in galerie.

Foto: www9.gsp.ro

Sunt argumentele principale de a viziona un meci pe internet,  chiar daca fotbalul lipseste in unele momente ale jocului.

Situatia in clasament sta in felul urmator:
Rapid are 38 de puncte si un golaveraj 31-18 si se afla pe locul 3, iar Petrolul ocupa locul 14 cu 18 puncte si un golaveraj 16-23

Cote la pariuri pentru

Rapid – Petrolul online 

Rapid cota 1.40, egal 4.10, Petrolul 8.20 la victorie.