Portugalia – Olanda online LIVE

Portugalia – Olanda online LIVE

Meciul zilei de la EURO 2012 de astazi este de departe cel din Grupa B care il puteti urmari aici, Portugalia – Olanda LIVE de la ora 21:45. Mare favorita la castigarea trofeului, avand in lot golgheterii Priemier League si Bundesliga, mai mult ca sigur Olanda va parasi competitia inca din grupe, desi acum 2 ani a jucat finala Campionatului Mondial din Africa de Sud 2010.

CLICK aici pentru Portugalia – Olanda LIVE

Iata clasamentul grupei B:

Germania 6 puncte, golaveraj 3-1

Danemarca, 3 puncte, golaveraj 3-3

Portugalia, 3 puncte, golaveraj 3-3

Olanda, 0 puncte, golaveraj 1-3

Ca sa se califice sigur una din Olanda si Portugalia, Germania trebuie sa invinga Danemarca. Portugalia se califica si cu un egal , lucrurile sunt complicate foarte tare la olandezi, trebuie sa castige la cel putin 2 goluri sa ajunga in sferturi.

Echipe probabile  Portugalia – Olanda online:

Portugalia: Rui Patricio – Coentrao, Pepe, Bruno Alves, Pereira – Raul Meireles, Veloso, Moutinho – Cristiano Ronaldo, Helder Postiga, Nani.

Olanda: Stekelenburg – Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Willems – Van Bommel – Van Der Vaart, Sneijder, Robben – Van Persie, Huntelaar.

Foto: todayheads.com/

Cote la pariuri Portugalia – Olanda online:

Portugalia are cota 2.75, egalul 3.20 iar Olanda 2.65 aproape la toate agentiile de pariuri. Cristiano Rolando are cota 2.45 sa inscrie diseara pentru lusitani, Nani 3.90, iar la Olandezi Robin van Persie 2.70, Huntelaar 3.00, Robben 3.70

Urmareste de la ora 21:45 meciul vedeta al zilei, Portugalia – Olanda online live pe internet, meciul poate fi urmarit si pe TVR 1.