Chievo – Juventus online LIVE

Chievo – Juventus online LIVE

Chievo intalneste cea mai iubita echipa din Italia, Juventus Torino duminica dupamiaza de la ora 16:00 intr-un meci transmis in direct de Digisport si online LIVE pe www.vena.ro !

“Binaco-nerri” sunt lideri in Serie A dupa 5 jocuri disputate, un campionat foarte echilibrat si cu rezultate surprinzatoare in care campioana si vicecampioana Milan respectiv Inter se zbat la retrogradare inaintea acestei etape. Chievo are un start bun, cu rezultatele asteptate si se afla pe locul 8 la egalitate cu doua adversare de mai sus(Lazio si Roma), doar  golaverajul fiind mai slabut.

Juventus are un moral foarte bun, dupa ce in runda trecuta a trecut cu scorul de 2-0 pe propriul teren in fata Milanului lui Ibrahimovic,Pato si Robinho. Ambele goluri ale juventinilo au fost marcate de Marchisio dupa greseli individuale ale aparatorilor “rosso-neri”. Chievo a reusit sa obtina un punct pe terenul Cesenei dupa ce atacantul roman, Adrian Mutu a ratat si un penalty in repriza a doua.

Juventus a avut o perioada de mercatto foarte activa cumparand multi jcuatori de valoare: Elia de la Hamburg, Vucinic de la Roma sau Matri de la Cagliari.

La casele de pariuri situatia este mai echilibrata,cu Juve avand prima sansa si o cota la victorie de 2.00, in timp ce Chievo are o cota de 3.75 iar daca pariati pe un egal cota este de  3.20. Situatia in ultimile 6 meciuri jucate este echilibrata cu 2 victorii ale “Batranei doamne” 3 egaluri si o victorie a celor din Verona. Pronosticul meu pentru acest meci x pauza sau final.

Urmareste Chievo – Juventus duminica de la ora 16:00 online LIVE pe www.vena.ro, o partida contand pentru etapa a 7a a campionatului Italian, Serie A.