Rapid – Mioveni Online LIVE

Rapid – Mioveni Online LIVE

Echipa aflata pe locul 3 in campionat la egalitate cu a doua clasata Universitatea Cluj, intalneste pe Giulesti formatia pitesteana CS Mioveni de la ora 19:00 Online LIVE pe www.vena.ro, o partida contand pentru etapa a 10-a a Ligii 1 la fotbal.

Este un meci dezechilibrat si cu obiective diferite in campionat sau cupa, Rapidul avand obiectiv podiumul iar Mioveniul care abia promovata in acest sezon spera sa scape de la retrogradare cu jucatori adusi mai mult moka precum Adrian Neaga sau Nicolae Dica. Un avantaj fata de echipele mari este ca Rapidul nu a avaut jucatori la echipa nationala astfel ca jucatorii cu probleme musculare au putut sa se refaca si au avut mult timp la dispozitie pentru relaxare.

Antrenorul Razvan Lucescu nu concepe ca echipa sa sa piarda vreun punct cu echipele mici,acasa sau in deplasare, o vorba mai veche “cu echipele mici se castiga campionatul”.Ultimele rezultate sunt diametral opuse: Mioveni a suportat o umilinta pe propriul teren cu Vaslui (5-0) iar “alb-visinii” au castigat greu la  Sibiu cu Vointa(1-0).

La casele de pariuri Rapidul are o cota de 1.20 la victorie, iar Mioveniul 15.5 . Deasemenea daca mizati pe un egal cota este de 5.50, dar pronosticul meu este over 2,5 goluri .

Echipe probabile

Rapid Bucuresti  D.Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Božović – N.Grigore, Alexa, Deac – Roman, Pancu, Herea; Antrenor: Răzvan Lucescu;

CS Mioveni   Haisan – I.Voicu, M.Olteanu, Săndulescu, I.Baicu – Coşereanu, Mărgăritescu, V.Gheorghe, Ad.Neaga – M.Dina, Cip.Tănasă; Antrenor: Mihai Stoichiţă

Urmareste Rapid – Mioveni Online LIVE pe www.vena.ro!