Imagini haioase din fotbal

Imagini haioase din fotbal

In acest articol am ales cele mai haioase imagini din fotbal atat cu fotbalisti celebri precum dintosul Ronaldinho, fitosul Ronaldo dar si cu un compatriot de-al nostru, Banel Nicolita:) printr-o faza care l-a facut celebru in intreaga lume cu autogolul sau de pe Santiago Bernabeu cu Real Madrid cu 20.000 de romani in tribune. Banel a fost singurul care a marcat in acel meci(terminat 1-0), dar nu in poarta lui Casillas ci in poarta ros-albastrilor.

Foto: libertatea.ro

“Rasplata” a venit imediat, dupa ce s-a prabusit la pamant de frustrare, David Beckham si Raul Gonzalez, doi dintre cei mai celebri fotbalisti care au jucat la Real Madrid, au venit sa il ridice pe Banel si sa il consoleze si sa il “imbarbateze”

Un alt personaj interesant, mai recent, este rebelul Mario Balotelli. Dupa ce a reusit sa marcheze doua goluri fabuloase in meciul de la EURO 2012 cu Germania, acesta s-a bucurat in stil propriu,aratandu-si muschii ! Glumele pe seama lui Balotelli: De ce a luat Balotelli galben? Pentru ca arbitrul era gelos pe fizicul sau. Sau, pe bune acum: De ce ai ales sa nu te bucuri la gol? Raspunsul acestuia: Un postas nu se bucura cand duce scrisorile la destinatie.

Pato, adica ratusca, are obiceiul sa se bucure la  goluri ca si cum ar  impusca oamenii din tribuna, numai ca acum Ronaldinho i-a intors serviciul, l-a impuscat pe Pato:)) !