Petrolul – Steaua online LIVE

Petrolul – Steaua online LIVE pe 30 octombrie

Meci tare duminica seara de la ora 21:30 pe noul stadion din Ploiesti, OZN Arena, unde “lupii-galbeni” intalnesc pe propriul echipa antrenata de Ilie Stan, Steaua Bucuresti. Meciul se va juca cu casa inchisa, iar biletele au fost vandute cu cateva zile inainte. Acum patru etape, aceeasi poveste s-a repetat, stadionul a fost plin iar pliestenii au incasat un neverosibil 5-1 din partea liderului Dinamo Bucuresti.

Petrolul se afla intr-o forma buna, iar in ultimile 3 meciuri au scos 5 puncte si cel mai bun rezultat a fost un egal reusit cu chiu cu vai la Cluj cu CFR. Victoria a venit cu Sibiu, meci acuzat de blat dupa ce s-au acordat 3 penaltiuri iar la unul din ele portarul de la Vointa s-a intors cu spatele  si a primit galben. Trupa antrenata de Vivi Rachita putem spune ca are un moral bun si fanii sai spera la un miraco ca cel din 1999 cand au invins militarii cu scorul de 9-2,acela fiind cea mai drastica umilinta din istoria
“ros-albastrilor”.

Ultimile 5 meciuri ale stelistilor au consemnat 4 dintre ele fara gol marcat cu Vaslui, Timisoara, Rapid si  Sportul Studentesc si in ultimile 6 meciuri de campionat au scos doar o victorie si 3 egaluri, asta fiind foarte putin pentru spiritul acestei echipe care acum 25 de ani castiga Cupa Campionilor Europeni.

Casele de pariuri dau ca favorita pe Steaua cu o cota de 2.00 in timp ce un egal sau o victorie a Petrolului Ploiesti cotele sunt de 3.20 si 3.70. Pronosticul meu: under 2,5 goluri.

Urmareste Petrolul – Steaua duminica seara de la ora 21:30 online LIVE pe www.vena.ro, meciul este in direct si pe Digisport.