QPR – Chelsea online LIVE

QPR – Chelsea online LIVE pe 23 octombrie

Duminica dupamiaza spre seara, ora 18:00 un meci tare ne asteapta din campionatul Angliei si anume QPR – Chelsea ce va fi transmis in direct pe Digisport dar si online LIVE pe www.vena.ro. Acest meci se va juca cu casa inchisa, probabil, 35.000 de spectatori pe Loftus Road Stadium.

Este prima inalnire directa intre cele doua formatii,iar Chelsea are nevoie neaparat de victorie pentru a spera la un loc mai sus in clasament si de a profita in acest timp de un pas gresit al marelor rivale City si United care se inalnesc in meci direct. Alb-albastrii lui Andre Villas-Boas au o cota de 1.37 la victorie, la egal cota este de 4.35, iar daca pe pariul dumneavoastra se regaseste 1 solist, cota este de 8.25 ! Pronosticul meu: ambele marcheaza pentru cota de  1.60.

Quens Park Rangers, numele complet al clubului a avut numai putin de 19 stadioane de-al lungul timpului, iar in acest moment pozitia in clasament arata ca este o nou-promovata si ocupa locul 14 cu 9 puncte, iar un punct in confruntarea cu Chelsea ar fi un rezultat pozitiv, unul foarte bun.

Cred ca va fi un meci interesant, si nu ramane decat sa va urez vizionare placuta pe www.vena.ro incepand cu ora 18:00 pentru ca QPR – Chelsea este online LIVE pe www.vena.ro !