Vaslui – Sporting Lisabona online LIVE

Vaslui – Sporting Lisabona online LIVE pe 3 noiembrie

Joi seara de la ora 20:00, pe stadionul Ceahlaul din Piatra-Neamt va fi meciul dintre Vaslui si Sporing Lisabona online LIVE pe www.vena.ro ! Acest meci conteaza pentru grupa D a Europa League, iar Sporting este lider cu 9 puncte din 3 meciuri jucate, iar Vasluiul se afla la egalitate de puncte cu Lazio si FC Zurich pe pozitia a doua.

Desi inaintea si dupa tragerea la sorti “galben-verzii” aveau cele mai mici sanse prin prisma interzicerii transferurilor, au incantat prin joc si rezultate. Absentele dau dureri de cap suporterilor dar mai ales antrenorului Hizo, care nu se poate baza pe atacantii Wesley(suspendat 4 etape si care este golgheterul echipei in Europa cu 3 goluri,in campioant cu 10 goluri iar in cupa cu 4 goluri), Temwanjera(accidentat,indisponibil cel putin 3 saptamani),Gerlem,fundasii Anang, Canu(capitanul formatiei) si Silviu Balace plus jucatorii nelegitimati din cauza interdictiei la transferuri in cazul Ljubinkovic: M.Constantin, Stanciu, Ozeia, Zappino.

Sa nu uitam ca Vasluiul este neinvinsa pe propriul teren in competitiile europene si a avut adversari foarte dificili: Sparta Praga, Slavia Praga, AEK Atena, Lille, FC Zurich sau Twente, dar singura victorie cu aceste mari forte a fost cu Sparta, restul doar egaluri si cu exceptia lui  Lille Metropole si Twente Enschede, toate cu goluri ! Lusitanii sunt favoriti iar bookmakerii au stabilit o cota de 2.10 la victorie, egalul este cotat cu 3.25, iar daca pe pariul dumneavoastra se regaseste 1 solist, cota este de 3.40. Pronosticul meu pentru acest meci: x pauza sau final pentru cota de 1.60 !

Urmareste Vaslui – Sporting Lisabona joi seara de la ora 20:00 online LIVE pe www.vena.ro, sa vedem ce reusesc elevii lui Viorel Hizo in ciuda absentelor din lot !