Arsenal – Manchester United online live

Arsenal – Manchester United online live pe 22 ianuarie 2012

Super meci puteti urmari duminica dupamiaza de la ora 18:00 , Arsenal – Manchester United LIVE aici pe site, fiind unul din cele mai puternice dueluri din campionatul Englez, Premier League dar si din lume, “tunarii” si “diavolii” avand suporteri foarte multi in intreaga lume. Pe reteaua de socializare facebook, Man. United are 22 de milioane de fani in timp ce Arsenal doar 8 milioane.

Click AICI pentru Arsenal – Manchester United LIVE

Situatia in clasament este din nou in favoarea “diavolilor rosii”, sunt pe locul doi la 3 puncte in spatele lui City care are 51 de puncte. Arsenal are 36 de puncte si se afla pe locul 5, la 4 puncte distanta de Big Four care duce in Champions League iar ocupanta ultimului loc este Chelsea.

Dar, Wenger a spus: “Acesta este un joc mare, la un moment care vine atunci cand vrem sa convingem oamenii suntem capabili sa recenim înapoi în primele patru.”

Cotele la pariuri sunt echilibrate, 2.65 pentru victorie si 3.20 fiind cotat egalul. Un pronostic bun ar fi over 2,5 goluri pentru cota 1.80

Duminica, in Arsenal – Manchester United online, gazdele vor juca cu determinare deoarece stiu de umilinta din tur si nu vor sa repete un nou dezastru. In tur United s-a impus cu 8-2 incredibil iar printre marcatori s-au regasit Welbeck, Nani si Park cu un gol, Young cu doua, Rooney  cu trei respectiv Van persie si Walcott la Arsenal. Golgheteri in acest derby este Wayne Rooney care are 8 reusite fiind urmat de T.Henry cu 6 goluri.

Urmareste duminica dupamiaza de la ora 18:00 Arsenal – Manchester United online, meciul este televizat si pe Digisport.