Barcelona – Real Madrid online LIVE

Barcelona – Real Madrid online LIVE pe 25 ianuarie 2012

El Clasico asa cum este cunoscut in lumea fotbalului de toti iubitorii acestui sport, Barcelona – Real Madrid live este miercuri seara de la ora 23:00 pe Camp Nou din Barcelona, dar poate fi vizionat si aici pe site.

Daca va vine sa credeti, in anul 2012 El Clasico poate avea loc de 8 ori : de doua ori in cupa acum, o data in campionat la primavara, de doua ori in Champions League, supercupa Spaniei de doua ori si la toamna in campionat.

Click aici pentru Barcelona – Real Madrid LIVE

In tur catalanii s-au impus cu scorul de 2-1 dupa ce Real Madrid deschisese scorul prin Cristiano Ronaldo. “Tiki-taka” si-a facut repede treaba in repriza a doua prin Carles Puyol care a speculat o greseala in apararea “galacticilor” dintr-un corner.

Sper final, lovitura de teatru a dat-o Eric Abidal, la fel, dupa greseli in apararea lui Real Madrid.

Pentru a castiga din nou in retur, Barcelona are cota 1.70, o cota de favorita, desi intr-un derby adevarat cotele sunt echilibrate.Real Madrid are cota 5.00 pentru a castiga, ceea ce pare imposibil la diferenta de stil de joc si realitate de pe teren. Egalul are cota 3.50. Pronosticul meu este ca Barcelona va castiga.

Alte cote interesante : peste 2,5 goluri cota 1.60, repetarea scorului din tur are 8.50, Messi are cota 1.61 iar Ronaldo 2.40 pentru a marca oricand in Barcelona – Real Madrid online.

Urmareste Barcelona – Real Madrid online LIVE miercuri seara de la ora 23:00 aici pe site, meciul este in direct si pe Digisport.