Biletul zilei 7 februarie 2012 – 7 2 2012

Biletul zilei 7 februarie 2012 – 7 2 2012

Pentru biletul zilei 7 februarie 2012 am pregatit cateva meciuri interesante din fotbal, astazi este o zi mai saraca in meciuri dar se joaca Cupa in acest mijloc de saptamana. Sunt meciuri care le-am selectat de pe agentia CasaPariurilor si acestea sunt din Cupa Germaniei, Frantei, Spaniei dar si un meci din Championship, liga secunda din Anglia.

Biletul zilei 7 februarie 2012 are o cota de 6.64

Holstein Kiel – B.Dortmund, Dortmund castiga la cel putin 2 goluri cota 1.67

Rennes – Evian, Rennes nu marcheaza in ambele reprize cota 1.40

Birmingham – Portsmouth, 1 solist cota 1.65

Athletic Bilbao – Mirandes over 2,5 goluri cota 1.72

Acestea sunt meciurile mele pentru biletul zilei. Pentru miza de 10 lei, castigul ar fi pe undeva la 60 de lei perceput cu tot cu TVA. Meciul ingrosat cu rosu este cel pe care ma bazez foarte mult. Mirandes este surpriza placuta a Cupei Spaniei dupa ce a eliminat Espanyol, Atletico Madrid si Villareal, a dat de o echipa mai artagoasa in semifinale. In primul meci, in tur, Bascii s-au impus cu 2-1 la Mirandes, golul lui Mirandes fiind inscris in prelungirile jocului. Mirandes este 0 formatie de Secunda Divison.

O cota interesanta este si la meciul Kiel-Dortmund. Kiel este o echipa din nordul Germaniei care se remarca doar la handball, sincer in fotbal nu am auzit niciodata de ei. In ultima etapa de Bundesliga, Dortmund a castigat cu Hoffenheim cu 3-1, de ce nu ar face-o si la Kiel, mai ales ca nemtii joaca cu aceeasi formatie meci de meci, deci este o omogenitate in primul 11.