Real Madrid – Atletico Madrid online LIVE

Real Madrid – Atletico Madrid online LIVE

Sambata seara de la ora 21:00 avem spectacol garantat in campionat spaniol Primera Divison, deoarece pe Santiago Bernabeu, Real Madrid are un derby de traditie cu o rivalitate de zeci de ani, Atletico Madrid. Meciul poate fi urmarit pe Digisport la TV dar si online LIVE pe www.vena.ro.

Rivalitatea dintre cele doua cluburi este foarte cunoscuta, in primul rand ca sunt cluburi foarte mari ca pretentii  si au fani in lumea intreaga. Pe plan sportiv in ultimii ani, putem spune ca Atletico sta mai bine pentru ca a obtinut un trofeu international acum 2 ani, castigand Europa League in timp ce Realul se mandreste doar cu o cupa a Regelui Spaniei, triumfatoare in fata Barcelonei in primavara.

Statistica favorabila pentru “galactici” 

Statistica ultimilor 10 meciuri arata faptul ca Real Madrid nu a pierdut nici un mci in fata rivalilor din oras, dar au obtinut si 7 victorii si niciuna din aceste victorii nefiind la o diferenta mai mare de 2 goluri ! Realitatea din campionat este la fel de cruda, Realul este lider si are 8 victorii la rand in timp ce Atletico este pe 9 si in deplasare  nu a obtinut decat un punct, fiind ultima intr-un clasament al jocurilor din deplasare.

Realul favorita clar !

Casele de pariuri dau o cota incredibila pentru un derby de traditie in general vorbind, ei bine,  1.20 ! Atletico este cota cu 11.8 la o victorie pe Bernabeu in timp ce la egal cota este 6.15 ! Un pronostic bun ar fi ca se marcheaza peste 3.5 goluri pentru cota de 1.75 !

Urmareste Real Madrid – Atletico Madrid sambata seara de la ora 21:00 online LIVE pe www.vena.ro !