Dinamo – Gaz Metan online LIVE

Dinamo – Gaz Metan online LIVE National Arena

Sambata seara liderul la zi al clasamentului dupa  18 etape disputate(turul plus o etapa jucata in decembrie) intalneste o formatie de mijlocul clasamentului care la meciul din toamna a facut figuratie pe teren,incasand 5 goluri. Asadar, Dinamo – Gaz Metan LIVE poate fi urmarit sambata seara de la ora 20:30, meciul se va juca pe National Arena, se estimeaza ca vor fi 15-20.000 de fani la meci, cam cat a adunat Dinamo in tot anul 2011 :).

Dinamo trebuie sa invinga Gazul daca vrea sa isi pastreze locul fruntas,deoarece,  CFR Cluj a invins vineri seara pe Tg Mures si a acumulat 42 de puncte, doua mai mult ca “alb-rosii”. Gazul ocupa locul 11 inaintea acestei etape, dar ea a fost la randul ei depasita de Brasov care a trecut de Pandurii cu 2-1.

Este un campionat nebun, care dupa 2-3 etape se schimba foarte mult clasamentul,imprevizibilul se datoreaza in principal lipsei de valoare.

Foto: sportuldevrancea.ro

Cote la pariuri pentru Dinamo – Gaz Metan online:

Dinamo are cota 1.45, egalul 3.90 iar Gazul porneste cu sansa a doua, cota la victorie fiind 7.45. Pare greu de crezut ca, Gazul poate emite pretentii avand in vedere ce s-a intamplat in tur cand “cainii-rosii” au invins de o maniera categorica, 5-0.

Totusi, un meci spectaculos cu foarte multi fani in tribune merita urmarit chiar si pe internet, deaceea Dinamo – Gaz Metan LIVE poate fi urmarit aici pe site.