Genk – Chelsea online LIVE

Genk – Chelsea online LIVE 1 noiembrie 2011 

Marti seara de la ora 21:45 este ora de Champions League unde se vor disputa meciuri intre cele mai bune echipe din Europa. In aceasta etapa,un meci din grupa E este meciul dintre formatia Genk si echipa antrenata de Villas-Boas, Chelsea Londra. Meciu este online LIVE pe www.vena.ro si este  o partida contand pentru etapa a IV-a a grupelor UEFA Champions League.

Formatia belgiana Genk, se afla abia pe locul 8 la 10 puncte distanta de prima clasata Anderlecht. Genk are 5 victorii, 4 egaluri si 3 infrangeri, acumuland 19 puncte dupa 12 etape. In grupa din Champions League, Genk are o misiune imposibila impotriva colosilor precum : Valencia, Bayern Leverkusen sau adversara de maine seara Chelsea. Dupa 3 etape disputate din grupa, a adunat doar 1 punct pe care l-au obtinut in prima etapa pe teren propriu, in fata celor de la Valencia. Apoi a urmat potopul, infrangeri cu Lerverkusen si Chelsea.

De partea cealalta, Chelsea vine dupa o infrangere suferita in campionat in fata ” tunarilor ” antrenati de Arsene Wenger, meci disputat in week-end. Datorita acestui esec, Chelsea s-a indepartat de prima clasata Manchester City la 6 puncte. In grupa se afla pe pozitia intai cu 7 puncte, dupa 2 victorii si 1 egal. Ultima etapa din Champions League ei au castigat chiar in fata adversarilor de maine. Scorul inregistrat pe Stamford Bridge a fost de 5-0.

La casele de pariuri, Chelsea este favorita clara, fiind cotata cu 1,22. O victorie a acelor de la Genk este cotata cu 12,7 in schimb ce un egal este cotat cu o cota de 5,85.

Urmareste Genk – Chelsea  online LIVE pe www.vena.ro marti seara de la ora 21:45, un meci pe care una dintre favoritele la trofeul Champions League il va disputa in deplasare in Belgia, contra formatiei Genk.