Biletul zilei 7 decembrie 2011 – 7 11 2011

Biletul zilei 7 decembrie 2011 – 7 11 2011

Pentru biletul zilei de 7 decembrie 2011 am pregatit 3 meciuri interesante cu cele mai bune cote pentru dumneavoastra. Se joaca ultima etapa din Champions League, printre care si campioana noastra Otelul Galati dar si sferturile Cupei Romaniei, singurul meci fiind Rapidul vs Pandurii lui Petre Grigoras.Biletul zilei 7 decembrie 2011 are o cota de 9!

Dupa cum spuneam, in sferturi se vor intalni doua din cele mai bune echipe ale momentului, Pandurii fiind si surpriza placuta a campionatului si reusind niste rezultate de exceptie cu Steaua, CFR Cluj ba chiar si Rapidul acum o saptamana.

Este un meci care in opinia mea este mai echilibrat decat o dau casele de pariuri, daca nu ma insel anul trecut in Giulesti scorul a fost 1-1 dupa ce Pandurii au fost vioara I pe teren. Pronosticul meu pentru biletul zilei, x pauza sau final, cota de 1.61.

Ajax – Real Madrid, partida  ce se desfasoara in ultima etapa din grupele Ligii Campionilor, o grupa in care Realul a facut ce a vrut cu cine a vrut practic. Ajax poate obtine un rezultat mare cu galacticii lui Mourinho, dar le va fi foarte greu, sa nu uitam au o serie nebuna de peste 10 meciuri la rand fara sa piarda vreun punct si cu un golaveraj de vis. Realul are o cota de 2.50 la victorie, dupa parerea mea merita din prlin sa mizam pe ea !

Manchester City – Bayern Munchen este un meci senzational din toate punctele de vedere: sportiv, fotbalistic, dar si fanatic. Dupa parerea mea nu este o favorita in acest meci, desi  la prima vedere City are un avantaj macar pentru faptul ca joaca pe propriul teren si ca are un lot mai bun, unitatea grupului isi spune cuvantul.

Bavarezii au invins in tur cu 2 sau 3 la 0, iar City nu a avut decat o singura faza in tot meciul de a ajunge la poarta. Avand in vedere ca aceste formatii au un joc foarte ofensiv, mizez pentru biletul zilei de 7 decembrie 2011 ca se vor marca peste 2,5 goluri, cota de 1.68 !

Benfica – Otelul Galati, meci cu o favorita certa, nu cred ca jucatorii campioanei romaniei vor pune probleme atat timp cat nu au facut-o in toate celelalte 5 partide din grupa, mai ales pe teren propriu. Benfica are cota de 1.12 la victorie, dar eu mizez ca portughezii vor castiga la 2 goluri diferenta pentru cota de 1.35 !