Biletul zilei 7 octombrie 2011 – 7 10 2011

Biletul zilei 7 octombrie 2011 – 7 10 2011

Vineri, 7 octombrie, se joaca CALIFICARILE Campionatului European2012 !

Romania-Belarus, este meciul pe care voi miza pentru biletul zilei !

Nationala Romaniei condusa de tehnicianul Victor Piturca spera inca la o calificare, dar fara o victorie in ultimile doua meciuri tot efortul depus in aceste preliminarii se duce de rapa. Meciul se joaca la ora 21:30 pe National Arena, iar asteptarile sunt mari, mai ales ca la ultimul meci tricolorii s-au remarcat negativ prin prisma jocului defensiv prestat.

Suntem favoriti, sigur ca vom juca altfel. Acum noi trebuie sa atacam si sa castigam meciul, asta e obiectivul clar!” spune Piturca.

Deasemenea selectionerul a comentat si revenirea celor doi “petrecareti” Mutu si Tamas:“Mutu si Tamas sunt baieti destepti, au inteles ca au gresit, acum trebuie sa arate ca sunt oameni in care pot sa am incredere. Ce, credeti ca l-am adus pe Adi ca sa fie rezerva?”

Pronostic – Romania castiga ambele reprize, cu o cota foarte buna- 4.00

Al doilea meci pe care ma bazez foarte mult este partida ce se disputa in tara lalelelor: Olanda-Moldova.

Moldova lui Gabi Balint se pregateste de un meci foarte,foarte greu in Olanda acolo unde Romania a reusit acum 4 ani un egal.

La ultimul meci jucat, Olanda a facut spectacol marcand o caruta de goluri in poarta medestilor,trebuie sa recunoastem San Marino. Au marcat: Van Persie de patru ori, Sneijder si Huntelaar de doua ori, Heitinga  Kuyt, Huntelaar si Wijnaldum cate o data;total?11 goluri si niciunul primit ! Acesta este motivul pentru care voi miza ca se vor marca peste 3,5 goluri la biletul zilei !

Pentru biletul zilei am mizat doua meciuri cu o cota foarte buna de 8.Mult Noroc !


1 Romania – Belarus 10.07. 21:30 1     4.00
2 over3.5/Holland – Moldova 10.07. 21:30 2    .     1.90