AC Milan – BATE Borisov online LIVE

AC Milan – BATE Borisov online LIVE pe 19 octombrie

Formatia italiana AC Milan are meci in Grupele Uefa Champions League miercuri seara de la 21:45 online LIVE pe www.vena.ro cu campioana Belarusului,BATE Borisov.

“Rosso-neri” sunt pe primul loc in grupa dupa ce a reusit o minune pe Camp Nou cu Barcelona scotind un egal in prelungiri cand fundasul brazilian Thigo Silva si-a pus capul la contributie.Milan reusise sa dea gol inca din primele minute prin Pato, dar Barcelona a intors rezultatul si cred ca Milanul are o echipa suficient de puternica sa castige si meciul cu BATE fara probleme.

La casele de pariuri Milan are o cota de 1.20 ceea ce confirma ce am mentionat mai sus, in timp ce la un egal sau o victorie a oaspetilor din Belarus cotele sunt foarte mari: 6.60 si 15.8.Pronosticul meu: mai multe goluri in a doua repriza pentru cota de 2.10.

Deasemenea Milan are si o forma buna, la ultimile meciuri pe teren propriu in Champions League si in campionat a castigat 2-0 cu Plzen si 3-0 cu Palermo si remarcam si tipul italienesc de a nu lua gol pe teren propriu.

In atac la Milan cel mai probabil vor evolua super jucatori precum: brazilianul Robinho, suedezul Ibrahimovic sau olandezul Clarence Seedorf.Cred ca Alesandre Pato nu va juca deoarece are o accidentare mai veche.

Urmareste Milan – BATE Borisov miercuri de la ora 21:45 online LIVE pe www.vena.ro pentru a te bucura de un fotbal placut si spectaculos.