AC Milan – Juventus online LIVE

AC Milan – Juventus online LIVE

Sambata seara de la ora 21:45 Derbyul Italiei se joaca la Milano pe San Siro cu 60.00 de oameni in tribuna, asadar AC Milan – Juventus LIVE nu trebuie ratat, mai ales ca cele doua ocupa primele doua locuri in fruntea clasamentului.

Sunt echipele cu cele mai importante trofee, pe plan international Milan are 7 ligi ale campionilor in vitrina iar Juventus una singura,dar bifand inca 3 finale.

Pe plan international Milan este de departe cea mai iubita echipa din Italia, insa pe plan intern, in cizma Juventus domina la suporteri deoarece politica clubului este foarte interesanta: cei mai buni jucatori, fie tineri sau experimentati evolueaza la Torino.

Cote la pariuri pentru AC Milan – Juventus online:

AC Milan are cota 22.20 la victorie, egalul 3.20, iar Juventus este data cu sansa a doua, pentru prima data in acest sezon cu 3.25.(Conform CasaPariurilor). In tur scorul a fost 2-0 pentru “bianco-nerii” antrenati de Conte, meciul fiind castigat spre final prin golurile lui Marchisio si Alessandro Matri.

Foto: minutulsiscorul.ro

Echipe probabile pentru AC Milan – Juventus online:

MILAN:  Abbiati, Abate, Bonera, Thiago Silva, Mesbah, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Emanuelson, El Shaarawy, Maxi Lopez
JUVENTUS: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Caceres, G’erini, Pirlo, Marchisio, De – Ceglie – Matri, Quagliarella