Barcelona – Santander online LIVE

FC BARCELONA – RACING SANTANDER online LIVE pe 15 octombrie

In cea de-a 7-a etapa de Primera Division programata la finalul  acestei saptamani, Barcelona va intalni pe Camp Nou formatia Santanderului, clasata pe locul 18, loc retrogradabil. Alaturi ultima clasata Sporting Gijon, Racing este singura grupare care in acest sezon nu are nicio victorie.

Barcelona a ajuns in premiera in campionatul acesta in fotoliul de lider dupa victoria de la Gijon cu 1-0. Dupa cum ne-a obisnuit, Barcelona practica un fotbal spectaculos care umileste aproape de fiecare data adversarii marcandu-le o caruta de goluri. Daca adunam golurile marcate in cele 4 victorii din acest sezon, ajungem la o medie impresionanta de 4,75 goluri per meci. In prima etapa Barcelona a inceput in forta administrandu-le submarinului galben 5 goluri.Povestea s-a repetat si cu Atletico Madrid,acestia din urma primind tot 5 goluri. Fanii au ajuns sa alinte aceste 5 goluri ” una maniana “ dupa reprezentatia din 2010 de la meciul cu Real Madrid. Cu jucatorii ca Messi, Xavi si Iniesta pe teren spectacolul e garantat.

De la campioana en-titre va lipsi argentinianul  Mascherano alaturi de Affelay si Cesc Fabregas,fiind accidentat.De la Santander vor lipsi Colsa, Acosta si Kennedy, accidentati si ei. Campionatul din Spania a fost intrerupt 2 saptamani prinzandu-le excelent catalanilor care au avut timp suficient pentru a-l recupera pe unul din oamenii lor cheie : Andres Iniesta, care se accidentase la meciul din Champions League cu campionata Italiei,AC Milan.

Echipe probabile:

BARCELONA: Valdés, Piqué, Puyol, Abidal, Busquets, Alves, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi si Villa.
RACING: Toño, Francis, Álvaro, Bernardo, Christian, Jairo, Tziolis, Adrián, Diop, Serrano, Munitis

Urmareste Barcelona – Santander online LIVE pe www.vena.ro de la ora 19:00 !