Juventus – AC Milan online LIVE

Juventus – AC Milan online LIVE pe 2 octombrie

Juventus intalneste pe noul stadion de peste 40.000 de locuri pe campioana en-titre AC Milan,intr-un meci transmis in direct pe Digisport 2 dar si ONLINE LIVE pe www.vena.ro.

Va fi ocazia perfecta pentru Juve sa demonstreze ca se poate ridica la niveul unui asemenea meci, dar sa demonstreze in primul rand ca poate fi o campioana,de altfel se afla pe primul loc cu 8 puncte acumulate dupa 4 meciuri, in timp ce “rosso-nerri” nu au startul de sezon asteptat in Serie A de toti fanii,  acumuland doar 5 puncte.

Pronostic

La casele de pariuri Juventus este usor favorita cu o cota la victorie de 2.40 probabil argumentul principal este ca se joaca la Torino pe noul stadion, unde fanii “batranei doamne” vor face o atmosfera de zile mari. AC Milan porneste cu a doua sansa si are o cota de 2.85 iar la egal cota este de 3.20.Pronosticul meu pentru acest meci: ambele marcheaza !

Partida din aceasta seara este de 1×2, in care orice se poate intampla.In ultimele 38 de confruntari directe, s-au inregistrat 12 victorii ale lui Milan, 13 remize  si 13 victorii ale lui Juve.

Echipele probabile:

JUVENTUS: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Grosso, Krasic, Pirlo, Marchisio, Pepe, Matri, Vucinic
Rezerve: Storari, Bonucci, Giaccherini, Elia, Vidal, Del Piero, Quagliarella
Antrenor: Conte
Indisponibili: Iaquinta, De Ceglie

Milan: Abbiati, Bonera, Thiago Silva, Nesta, Zambrotta, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, K.P. Boateng, Ibrahimovic, Cassano
Rezerve: Amelia, Antonini, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Inzaghi, El Shaarawy
Antrenor: Allegri
Indisponibili: Robinho, Gattuso, Ambrosini, Flamini, Pato, Mexes, Kingsley Boateng

Juventus – AC Milan este ONLINE LIVE pe www.vena.ro de la ora 21:45 !