Barcelona – AC Milan Live Online

Barcelona AC Milan Online Live – BARCELONA MILAN

Incepe fotbalul-spectacol ! Pentru astazi, avem un meci foarte bun: FC Barcelona-AC Milan.Meciul se va juca pe Camp Nou din Catalunya si se va juca cu casa inchisa.

Barcelona Milan online : Ambele formatii vin dupa meciuri surpriza, cu acelasi rezultat: 2-2.Barcelona a remizat pe terenul celor de la Real Sociedad, dupa ce a condus cu scorul de  2-0, iar cand nimeni nu se astepta, gazdele au revenit pe tabela cu un 2-2 incredibil.Pe final chiar puteau sa obina victoria dar ghinionul si-a spus cuvantul.

Milanezii au remizat acasa, tot surprinzator cu Lazio Roma vineri seara. De data aceasta, oaspetii au condus cu 2-0 si Milan a fost nevoita sa intoarca scorul cu golurile lui Ibrahimovic si Antonio Cassano la 2-2.Adversara Vasluiului a avut un meci foarte bun si s-a aparat foarte bine in repriza a doua, Milanezii nereusind sa creeze panica in careul advers.

Ce sa ne asteptam de la acest meci? Dupa parerea mea, Barcelona clar va ataca incercand sa dea gol din primele minute, iar Milanezii vor juca mai defensiv, specific italienilor si sa speculeze greselile de la mijlocul terenului pentru a avea ocazii de contraatac. Barcelona Ac Milan online.

Un lucru important de stiut este ca la catalani va lipsi un jucator de prim ’11’. Alexis Sanchez are o ruptura musculara si se pare ca va lipsi intre 6 si 8 saptamai,anunta presa din Spania.