Dinamo – Rapid online live

Dinamo – Rapid online live 18 septembrie 2011

Primul mare derby al Romaniei va avea loc duminica 18 august in Stefan cel Mare la ora 21:30, meciul fiind transmis in direct de Digi Sport1 si ONLINE LIVE pe www.vena.ro. La meci nu sunt asteptati foarte multi spectatori, galeria preferand sa protesteze impotriva conducerii neprezentandu-se la meci, dar sa nu uitam si de preturile exagerate care au fost scoase la vanzare.

Dinamo-Rapid va fi un meci care pe care,daca ne aducem aminte de meciul de sezonul trecut cand Rapid conducea lejer la pauza cu 2-0 si dinamovistii au intors rezultatul trecand in avantaj 3-2 gratie lui Gabi Torje.

Actionarul dinamovist,Dragos Savulescu a declarat ca se asteapta de la’caini’ sa aiba aceeasi determinare ca la ultimul meci de la Vaslui,dar mentioneaza si ca le lipsesc cativa jucatori pentru derbyul de diseara: Scarlatache si Alexe. “Important e să fie un meci frumos şi corect, ambele echipe să joace la cel mai înalt nivel şi să facă o partidă atractivă.Este un dezavantaj pentru Rapid că vine după acest meci din Europa League, sper să le speculăm oboseala”.

Rapidul lui Razvan Lucescu vine dupa un  rezultat foarte bun scos la Tel-Aviv cu Haopel 1-0, iar dinamovistii au de cine sa se teama: Daniel Coman este cel mai informa portar Romania avand cateva meciuri de-a dreptul senzationale,un exemplu este evolutia sa la meciul din Israel .

Ne asteapta un meci intre doua rivale din Bucuresti, iar spectacolul va fi garantat atat de jucatori pe teren, dar sa speram ca si de suporteri din tribuna.

Urmareste Dinamo – Rapid online live 18 septembrie 2011.