CFR Cluj – Ceahlaul online LIVE

CFR Cluj – Ceahlaul online LIVE pe 22 octombrie

Un meci interesant avem de urmarit pe www.vena.ro sambata dupamiaza de la ora 17:00, CFR Cluj – Ceahlaul, o partida contand pentru etapa a 11-a a Ligii 1 Bergenbier la fotbal.Meciul va avea loc pe stadionul “Doctor Constantin Radulescu” din Gruia si probabil vor asista aproximativ 6.000 de persoane, din capacitatea de 20.000.

CFR vine dupa un succes categoric la Mioveni unde a facut spectacol inca din primele 10 minute cand aveau deja 2-0 prin golurile lui Weldon si Sougou,iar pana la pauza aveau sa mai marcheze odata tot prin Sougou(23′).Dupa pauza CFR a lasat-o mai moale preferand sa stina de minge, dar o lovitura libera a lui Renan de la 25 de metri a dus tabela la un sec 4-0.

Ceahlaul sta foarte prost la meciurile de pe teren propriu, obtinand doar 2 puncte, iar runda trecuta a fost macel la Piatra Neamt pentru ca “cainii-rosii” au invins cu 5-0.In deplasare se pot mandri cu rezultate bune, 1-1 la Brasov, sau 1-0 la Petrolul.

La casele de pariuri CFR Cluj este data ca principala invingatoare avand o cota de 1.25, iar la un egal cota ar fi de 5.10, in timp ce cota pentru Piatra Neamt este de 12 la victorie ! Pronostic- se vor marca peste 2,5 goluri pentru cota de 1.70

Urmareste CFR Cluj – Ceahlaul online LIVE pe www.vena.ro incepand cu ora 17:00 ! Meciul este in direct si pe Antena 1.