Local Kombat Piatra Neamt LIVE

Local Kombat Piatra Neamt LIVE

Sambata seara de la ora 22:00 incepe Gala Local Kombat Piatra Neamt ce va fi transmis in direct de ProTV si LIVE pe www.vena.ro. La Gala K1 vor participa in jur de 20 de sportivi din Romania si din alte tari, printre care Catalin Morosanu, Ionut Iftimoaie , Ionut “Pitbull”Atodiresei, Sebastian Ciobanu, Bogdan Stoica, Wendell Roche, Alexandru Lungu.

Producatorul acestui show este Eduard Irimia, presedintele federatiei „Am ajuns la concluzia ca va fi cea mai importanta inaugurare a unei arene sportive in Romania.” si a completat spunand ca acest  eveniment va fi transmis in direct in peste 80 de tari din intreaga lume prin intermediul Eurosport.

Morosanu se bate cu Ibrahim Aarab!

Aarab vine din Maroc, la fel ca si Badr Hari, cel mai rau luptator din K-1.Inaintea cu o zi, la cantarul oficial Catalin Morosanu a facut ceea ce stie el cel mai bine, adica show, amenintand ca il va distruge pe marocan !

Alte meciuri ce vor fi cu siguranta foarte spectaculoase ii are in prim-plan si pe romani, cum ar fi Iftimoaie-Luca Panto(Italia), Bob Sapp(USA) – Alexandru Lungu,Ionut Atodiresei-Diogo Neves(Portugalia) sau Wendell Roche(olanda)-Andrei Bokan(Estonia).

Urmareste Local Kombat Piatra Neamt sambata seara de la ora 22:00 LIVE pe www.vena.ro. Cu siguranta va fi un spectacol de zile mari !