Nadal – Djokovic Online Live US Open

Nadal – Djokovic Online Live US Open

Finala de la US Open din acest an va fi intre primii doi favoriti ai turneului din Flashing Meadows : Novak Djokovic,liderul clasamentului ATP si spaniolul Rafael Nadal,locul 2.

Sarbul Novak Djokovic a ajuns in finala, datorita castigului extraordinar din semifinale, cand a trecut de elvetianul Roger Federer. Roger avea 2-0 la seturi dar a pierdut meciul, iar in setul 5 avand si 2 mingi de meci.Ca si anul trecut Nole a salvat 2 mingi de meci pe serviciul lui Roger si a castigat meciul in final scor 3-2 la seturi, un  parcurs identic ca anul trecut.Atunci in finala il intalnea tot pe Nadal, dar spaniolul il invingea clar in 4 seturi.

In acest an Nole are 6 victorii din 6 finale disputate cu Nadal, spaniolul avand cateva prestatii lamentabile  un exemplu bun este  si acasa pe zgura la Madrid.

Djokovic a castigat tot ce se putea castiga in acest an cu axceptia Rolland Garros, fiind si singura infrangere in acest sezon! Cu un parcurs extraordinar in acest an,Nole , numarul 1, pare favorit in intalnirea cu Nadal. El vine insa dupa un  meci foarte greu  si foarte lung de 5 seturi si cred ca asta il va impiedica destul de mult, oboseala spunandu-si cuvantul.

O cota foarte buna este de a miza pe castigul lui Rafael Nadal : 2,20.