Rapid – Universitatea Cluj online LIVE

Rapid – Universitatea Cluj online LIVE

Sambata seara, unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale etapei a 19-a a Ligii 1 Bergenbier va avea loc in Giulesti, de la ora 18:00. Rapid – Universitatea Cluj LIVE poate fi urmarit si pe internet daca nu aveti priza de cablu RDS, meciul oricum se anunta foarte incins, in tur “sepcile-rosii” s-au impus cu 2-0, iar giulestenii cu siguranta vor sa castige ce au pierdut in toamna.

In clasament Rapidul statea  bine inaintea etapei, 37 de puncte, la 3 de liderul Dinamo. U Cluj in ultimile 8 etape a facut figuratie, cu doar o singura victorie, la Sportul si 4 egaluri si astfel se afla pe locul 8 cu 28 de puncte in 18 etape.

Clasamentul s-a schimbat putin dupa meciurile de vineri, CFR a castigat cu Tg Mures si astfel este noul lider, pana la meciul Dinamo – Gaz Metan, iar Brasovul a castigat cu Pandurii, dar fara sa schimbe clasamentul in prima parte a clasamentului.

Foto: libertatea.ro

Cote la pariuri pentru Rapid – Universitatea Cluj online:

Rapidul are cota 1.70, egalul 3.40, iar U Cluj are cota 5.00 sa castige in Giulesti,in deplasare “sepcile rosii” au 3 victorii,3 egaluri si 3 infrangeri.

Urmareste Rapid – Universitatea Cluj LIVE pe www.vena.ro sambata de la ora 18:00, meciul poate fi vzut si la tv pe Digisport.