Biletul zilei 1 decembrie 2011 – 1 12 2011

Biletul zilei 1 decembrie 2011 – 1 12 2011

Pentru biletul zilei de 1 decembrie 2011 am pregatit 3 meciuri pentru dumneavoastra in speranta ca aceste cote pe care le-am ales eu sa fie si corecte.Biletul zilei are o cota de 4.90:

FC Vaslui – Lazio este cel mai important meci pentru echipa antrenata de Viorel Hizo pentru ca intalnesc in grupele Europa League poate una din favoritele pentru finala ce se va disputa chiar la noi in Romania,la Bucuresti. Vasluiul are un joc foarte bun pe propriul teren, dealtfel este neinvinsa in cupele europene fie ca a jucat cu Sparta,Lille,AEK Atena, Twente sau Zurich. Ambele formatii au cate 5 puncte iar cine invinge se poate califica, deacea cred ca meciul va fi foarte inchis deoarece ambele formatii au sanse sa se califice in Primavara Europeana chiar si cu un egal, dar atunci Lazio are prima sansa . Pronostic 1x pentru biletul zilei cota de 1.60.

Schalke 04 – Steaua Bucuresti, o partida in care “ros-albastrii” au nevoie de punct sau puncte pentru a spera la calificare. In tur meciul a fost 0-0, dar pe o dominare categorica a nemtilor. Jocul care il practica Steaua reduce numarul suporterilor din Romania, sa nu uitam ce partide de cosmar a avur parte in Europa: 0-5 la Maccabi sau 1-1 cu necunoscutii de la AEK Larnaca, de campionat numai vorbim ca sunt la 11 puncte de liderul Dinamo desi s-au disputat 15 etape. Pronostic Schalke castiga la cel putin 2 goluri diferenta, cota 1.80. Sporting – Zurich este un meci foarte dezechilibrat in opinia mea, Sporting este liderul grupei cu 9 puncte cu 3 victorii in timp ce Zurich are doar 2 egaluri..In tur, in Elvetia, Sporting s-a impus categoric cu scorul de 2-0 dupa un gol marcat din penalty.Pronostic 1pauza/1 final pentru cota de 1.70 !