Serie A 9 septembrie – 2011 9.09.2011

Serie A 9 septembrie – 2011 9.09.2011

M-am gandit sa scriu acest articol pentru pariori, pentru a le da ultimile informatii despre acest joc, dar si pentru a sti ce sa puna pentru biletu sau.

Ei bine, incepe Serie A! Etapa va incepe cu un meci mare-AC Milan, campioana ultimului sezon o va intalni pe San Siro pe Lazio Roma, un meci ce va fi pe Digisport la ora 21:45, vineri.

Cine o poate opri pe Milan?Asta e intrebarea care si-o pun multi iubitori ai fotbalului. Cu un lot foarte valoros, mult peste Inter, Juventus si chiar Roma.Cu un lot foarte echilibrat valoric, Milan porneste cu prima sansa si la casele de pariuri unde are o cota de 2,20 la Bwin, fiind urmata de Inter cu 2,60 si Juventus cu 7,5.

Jucatorul Mathieu Flamini care are un salariu de peste 5 milioane de euro s-a accidentat foarte grav in meciul Milan-Juve -> trofeul ‘Berlusconi’ , din cauza unor probleme la ligamentele genunchiului si se pare ca va tine tusa cel putin 5 luni.Iar sefii clubului s-au miscat rapid imprumutandu-l pe  Alberto Aquinlani de la Liverpool,care anul trecut fusese imprumutat la marea rivala Juventus Torino.

Inca un jucator important venit la Milan este francezul de banda stanga  Taye Taiwo, care a ajuns liber de contract de la Olimpique Marseille.

La Lazio, recmarcatii pe piata transferurilor fiind Miroslav Klose si Djibrill Cisse, ultimul venind pe 5,6 milioane de euro de la Panathinaikos.Klose a venit de la Bayern Munchen, el fiind al doilea golgheter de la Cupa Mondiala dupa Ronaldo.

Cred ca va fi un meci echilibrat la mijlocul terenului, Lazio jucand mai mult pe contraatac si sperand sa speculeze greselile adversarilor, dar cred ca Milan se va impunein repriza a doua, avand jucatori mai valorosi dar si suportul fanilor din tribune.

Alberto Aquilani (on loan from Liverpool)[33]