Legia Varsovia – Rapid online LIVE

Legia Varsovia – Rapid online LIVE pe 3 noiembrie

Legia Varsovia intalneste intr-un meci decisiv pe propriul teren Rapid, joi seara de la ora 20:00, meci ce va fi transmis in recit de ProTV si online LIVE pe www.vena.ro.

Dupa un rezultat foarte bun in deplasare in Tara Sfanta, cand au invins cu 1-0 pe Hapoel prin golul lui Pancu, “alb-visinii” au reusit performanta de a pierde urmatoarele doua meciuri de pe teren propriu dupa ce au condus PSV-ul prin golul lui Alexa din corner si aceeasi Legia Varsovia, dupa ce in repriza a doua au ratat foarte mult, polonezii inscriind practic din putinele ocazii chiar din lovitura libera unde giulestenii stau binisor .

Clasamentul este in acest moment dominat clar de PSV Eindhoven care au 9 puncte din 3 meciuri, Legia ocupa locul secund cu 6 puncte, Rapidul lui Razvan Lucescu 3 puncte iar Hapoel este codasa cu niciun punct. Parerea mea ca Rapidul va incerca mult mai multe atacuri pentru ca singura varianta este voctoria, iar un pronostic bun ar fi over 2,5 goluri sau ambele marcheaza. Nu putem omite nici faptul ca Legia, in caz de un scucces s-ar apropia de PSV foarte mult si ar da sperante chiar pentru primul loc.

Echipe probabile:

  • Rapid Bucuresti: Coman – Rui Duarte, M.Antonio, Burca, Bozovici – N.Grigore, Alexa, Herea – Roman, Pancu, Deac;
  • Legia Varsovia: Kuciak – Jedrzejczyk, Wawrzyniak, Komorowski, Zewlakow – Radovici, Vrdoljak, Rybus, Borysiuk, Zyro – Ljuboja;

Urmareste Legia Varsovia – Rapid online LIVE pe www.vena.ro joi seara pentru a afla daca Rapdiul lui Razvan Lucescu poate spera in continuare la un loc in primavara Europeana, sa nu uitam ca au invins si Slask Vrosclaw cu 3-1 tot in Polonia !