Steaua – Vaslui online LIVE

Steaua – Vaslui online LIVE pe 20 aprilie 2012

Cel mai interesant duel al etapei: Steaua – Vaslui LIVE poate fi urmarit si pe internet incepand cu ora 20:20 si este primul meci in care arbitrii vor fi straini. In tur cele doua formatii s-au intalnit la Vaslui iar Steaua a jucat mai bine dar a avut si ghinion la ratarea lui Florin Costea din penalty in minutul 7 , precum si la ratarea aproape cu poarta goala a lui Leandro Tatu.

Egalul nu avantajeaza pe niciuna dintre formatii, ci doar pe Rapid, Dinamo si CFR. Daca Steaua castiga ar bifa 52 de puncte si ar putea spera la un nou titlu, dupa cel din 2006 castigat in ultima etapa chiar la Vaslui cu 4-0. Vaslui are 46 de puncte, iar cu cele 3 puncte ar putea egala Steaua si Dinamo.

Cote pentru Steaua – Vaslui online:

Steaua este favorita, 2.20 este cota la pariuri, cu 20.000 de oameni in tribune este foarte greu ca cineva sa plece cu cele 3 puncte de pe Ghencea. Egalul si victoria Vasluiului au aceleasi cote: 3.15.

Foto: puterea.ro

Echipe probabile pentru Steaua – Vaslui online:

Steaua: Tatarusanu – Bicfalvi, Chiriches, Geraldo, Latovlevici – Chipciu, Tatu, Bourceanu, Tanase – Rusescu , Mihai Costea.

Vaslui: Borjan – Milanov, Papp, Constantin, Paito – Costin, Gladstone – Adailton, Wesley, Sanmartean – Temwanjera.