Otelul Galati – Benfica Lisabona Online LIVE

Otelul Galati – Benfica Lisabona Online LIVE pe TVR 1

Otelul intalneste pe teren propriu pe Benfica in grupele Champions League marti de la 21:45 in direct pe TVR 1 dar si ONLINE LIVE pe www.vena.ro.

Campionii Romaniei deschide balul pe National Arena,un stadion ce are o capacitate de 55.00 de locori.Este primul meci al unei echipe de club, dupa ce Romania-Franta a fost inaugurat acum cateva saptamani.

Galatenii sunt cotati clar, cu sansa a doua,deoarece Benfica Lisabona vine dintr-un campionat foarte puternic, care anul trecut in Europa League avea semifinaliste 3 echipe.Atunci Benfica a fost eliminata surprinzator de Braga.

Va dati seama cu cine joaca Otelul, dar mai ales ce sanse are cu echipa lusitana, mai ales ca in vara a fost transferat un jucator de 30 de milioane de euro: Coentrao dorit de Mourinho  la Real Madrid. Otelul nu a facut nici un transfer notabil, preferand sa aduca doar jucatori liberi de contract, printre ei mai cunoscut fiind Sorin Frunza venit de la Rapid Bucuresti, dar are si experienta europeana, fiind unul din cei care au facut minunea cu Unirea Urziceni in urma cu 3 ani.

Benfica Lisabonaa  vine dupa un rezultat foarte bun, unde a impresionat la Porto dupa ce a fost condusa de 2 ori si s-a terminat egal.

Otelul Galati au facut si ei egal, dar cu un joc modest lipsit de precizie si fara prea mari ocazii de gol, 0-0 cu CS Mioveni.

Pronosticul meu prentru acest meci este 2 solist. Nu cred ca Galatenii vor ataca in acest meci, desi joaca pe teren propriu.Ei se vor lupta pentru locul 3 cu Basel pentru accederea in primavara europeana, in niciun caz cu Benfica sau Manchester:).