Biletul zilei 18 noiembrie 2011 – 18 11 2011

Biletul zilei 18 noiembrie 2011 – 18 11 2011

Dupa o pauza de aproape 2 saptamani din cauza meciurilor internationale, mai precis a barajului Campionatului European din Ucraina si Polonia nu am mai avut fotbal la nivel de echipa de club. Asadar, vineri incep campionatele puternice mai precis Bundesliga(Germania), Ligue 1(Franta) si Liga 1(Romania) si am sa imi dau parerea despre aceste meciuri si sper sa iasa foarte bine pentru un eventual bilet al dumneavoastra !

In Liga 1 se disputa doua meciuri interesante, ce are in prim-plan campioana Romaniei, Otelul Galati care vine dupa 3 succese consecutive si avand cea mai buna forma din actualul campionat si intalneste pe propriul teren echipa care se zbate in partea inferioara a clasamentului cu doar 9 puncte in 13 etape, dintre care 4 puncte reusite in deplasare, Sportul studentesc.Pronostic 1 solist. Celalalt meci este Petrolul-Tg.Mures care se va juca fara spectatori din pricina scandalului din meciul cu Steaua cand au patruns huligani pe teren si neavand drept de joc 6 etape cu suporteri. Clar,un meci trist unde cred ca se vor marca putine goluri, under 2,5 goluri pentru biletul zilei !

In hexagon se vor juca 2 meciuri vineri Toulouse-Lille si Lyon-Rennes, deoarece aceste cluburi au de pregatit  meciurile foarte importante in Champions League, Lille cu Inter si Lyon la Real Madrid, care pot fi decisive ! La toate cele 4 echipe vor veni jucatori de la echipele nationale care au jucat vineri si marti si nu cred ca vor fi titulari iar bookmakerii dau cote mai echilibrate la pariuri,tinand cont ca sunt si derbyuri, dar dupa cum stim campionatele puternice au si un lot valoros multi din jucatori inlocuindu-i cu succes. Pronosticuri: Lyon castiga, Lille x2.

In Bundesliga, etapa a 13 o deschide partida dintre Kaiserslautern si Bayer Leverkusen, doua formatii aflate pe locurile 12 si 8, desigur sub asteptarile fanilor. Tinand cont de un clasament in de acasa, Kaiser este lpe locul 13 iar Leverkusen in deplasare pe locul 3, pronostichez 2 solist !