Manchester United – Manchester City ONLINE Live

Manchester United – Manchester City ONLINE LIVE 23 octombrie

In cea de-a 9-a etapa a campionatului din Anglia, Premier League, ocupanta locului 1 Manchester City intalneste pe Old Trafford principala urmaritoare a sa, Manchester United. Urmariti partida Manchester United – Manchester City online pe www.vena.ro duminica de la 15:30.

Cetatenii au devenit din ce in ce mai puternici, datorita investitiilor aduse de petrodolarii seicului Mandour. In acest sezon, ei par sa fie singurii adversari ai echipei antrenate de Sir Alex Ferguson, Manchester United, la castigarea campionatului:  „ In ultimii ani au devenit tot mai buni, iar foamea lor de trofee este foarte mare. Duminica se vor intalni primele doua echipe din Premier League. In 25 de ani de când sunt antrenor la United, cred acesta este cel mai tare meci din istoria întalnirilor cu City ”

In aceasta stagiune, Manchester City are cel mai bun debut de sezon din istoria lor, ocupand dupa 8 etape locul 1 cu 22 puncte. Cele 2 echipe sunt neinfrante in acest sezon, cetatenii avand 7 victorii si 1 egal in timp ce diavolii rosii au 6 victorii si 2 egaluri.

Din 2006 si pana acum s-au inregistrat 10 partide intre cele 2 echipe rivale. Dintre cele 10 meciuri, 7 partide s-au incheiat cu victoria celor de la Manchester United, 2 cu victoria celor de la Manchester City iar 1 meci s-a terminat cu o remiza alba, scor 0-0.Pronosticul meu este victorie celor de la Manchester United,la o cota de 2,05.

La casele de pariuri, Manchester United este favorita avand o cota de 2,05 in timp ce rivala locala este cotata cu 3,5. Pentru un rezultat de egalitate este o cota de 3,25. Meciul va fi transmis pe DigiSport,duminica de la 15:30,dar si pe www.vena.ro

Echipe probabile:

Manchester City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Toure, Milner, Silva, Balotelli.

Manchester United: De Gea, Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra, Anderson, Cleverley, Nani, Young, Rooney, Berbatov.