Biletul zilei 4 decembrie 2011 – 4 11 2011

Biletul zilei 4 decembrie 2011 -4 11 2011

Pentru biletul zilei 4 decembrie 2011 am pregatit 3 meciuri interesante pentru dumneavoastra in care am selectat cele mai bune cote pe care le-am considerat eu. Am ales o confruntare din liga 1,una din Italia si una din Franta, Lyon intalneste pe propriul teren Toulouse.Biletul zilei are o cota de 5.7!

FC Vaslui – Otelul Galati, este un duel al formatiilor care au terminat pe locurile 2 respectiv 1 in sezonul trecut. In clasament Galatiul are un avantaj de 1 punct fata de echipa antrenata de Viorel Hizo, iar in ultimile 6 meciuri Galatiul are o forma deosebita aflandu-se pe un loc 3 fata de 9, dezamagitor, al Vasluiului.

Desi au luat 4 puncte din 6 sezonul trecut Galatiului, Vasluiul a terminat pe locul secund la 4 puncte. Pronostic Vasluiul va castiga pentru cota de 2.00, nu cred ca vor fi probleme de oboseala desi au jucat joi in Europa League.

Lyon – Toulouse un derby al locurile de Europa, cele doua sunt la egalitate in acest moment cu 26 de puncte dupa 15 meciuri disputate. Un lucru interesant, Lyon are doar 2 egaluri pana cum in timp ce Toulouse are doar 3 infrangeri desi nu are un lot care sa emita foarte mari pretentii precum PSG sau Rennes(cu 3 infrangeri). Pronostic sub 2,5 goluri, tin cont ca va fi un meci foarte  echilibrat .

Juventus – Cesena este un meci dezechilibrat din Serie A, Juventus lider, iar Cesena candidata serioasa la retrogradare. In ultima etapa Juventus a facut un 3-3 incredibil la Napoli dupa ce a fost condusa cu 2-0 si 3-1 a revenit prin golurile lui Pepe si Matri.

Cesena este in cea mai buna forma a sezonului, legand doua victorii si cu ajutorul lui Adi Mutu care a marcat doua goluri de poveste in meciul cu Genoa. Cota foarte buna, Juventus marcheaza in ambele reprize, cota 1.75!