Sportul – Steaua Online LIVE

Sportul – Steaua Online Live Digisport 1

Sportul Studentesc intalneste in Regie pe Steaua Bucuresti, intr-un meci ce se v-a desfasura la ora 17:00 in direct la Digisport 1, dar si online live pe www.vena.ro

Un lucru ciudat s-a petrecut inaintea meciului direct, Tibi Balan s-a transferat la Steaua.In vara au fost mai multe tratative ca el si Curelea sa treaca in Ghencea dar acestea au cazut din cauza ca finantatorul Sportului cerea mai multi bani.Desi perioada de transferuri s-a incheiat pe 5 sepembrie, Balan poate fi legitimat daca Federatia de Fotbal il accepta ca liber de contract si poate debuta pentru “ros-albastrii” duminica.

Vasile Siman a declarat vineri ca nu conteaza ca jucatorul a fost transferat inaintea meciului direct” De ce e dubios acest lucru? Ce importanţă are că se joacă duminică Sportul – Steaua? Acum s-a ajuns la un acord, acum se face trecerea lui Bălan la Steaua.”

Sportul a fost eliminata in Cupa de o echipa de Liga inferioara. In meciul cu Steaua, desi in Regie, Sportul nu poate emite pretentii chiar daca ros-albastrii au fost umiliti in ultimele doua etape.

Acesta este ultimul joc al “ros-albastrilor” inainte de deplasarea in Europa League la Larnaca.
Pronosticul meu, Sportul-Steaua: 2

Statistici:
Aprilie 2011: Sportul – Steaua 1-2
Octombrie 2010: Steaua – Sportul 4-2
Mai 2006: Sportul – Steaua 1-2
Noiembrie 2005: Steaua – Sportul 4-1
Septembrie 2004: Sportul – Steaua 1-2
Aprilie 2005: Steaua – Sportul 1-0

Arbitru:
Radu Petrescu – Bucuresti

Echipe probabile:
Sportul: Popescu – Farmache, Cioranu, Ratiu, Beta – Maxim, Balan, Ferfelea, Lungu – Nistor, Dobre
Steaua: Stanca – Martinovic, Geraldo, Galamaz, Brandan – Rusescu, Prepelita, Bourceanu – Tatu, Nikolici, M.Costea

Sportul Studentesc intalneste in Regie pe Steaua Bucuresti, intr-un meci ce se v-a desfasura la ora 17:00 in direct la Digisport 1, dar si online live pe www.vena.ro