Aplicatie Vocea Romaniei Online – ProTV

Aplicatie Vocea Romaniei Online – ProTV

Iata ca noul show de la ProTV incearca sa bata cotele de audienta de la X Factor, de aceea am urmarit cum decurg lucrurile in curtea celor de la Vocea Romaniei online si am descoperit ca acestia au creat o aplicatie ce ofera note celor care canta folosind aceasta aplicatie.

Nu stiu cum este posibil asa ceva dar mi se pare dea dreptul interesant ca o aplicatie pentru PC sa poata face asa ceva.  Eu cred ca o sa folosesc aceasta aplicatie Vocea Romaniei Online dar cred ca notele mele vor fi foarte mici.

Sunt sigur ca exista multe persoane care stiu sa cante mult mai bine decat mine, daca este cineva printre voi care stie sa faca asa ceva, va rog sa ne lasati pe adresa noastra de mail contact@vena.,ro un link de download la o strofa interpretata de d-vs.

Speram ca site-ul nostru sa fie o rampa de lansare pentru tinerii artisti romani. O sa va prezentam rand pe rand cele mai buni voci care au folostit aplicatia Vocea Romaniei online. O sa facem un mic top si sa speram ca rezultatul pe care noi il decidem sa fie si cel castigator.

Nu uita sa apesi butonul like si +1 pentru a trimite acest articol tuturor persoanelor din lista ta de prieteni de pe facebook respectiv google plus. In cazul in care doresti sa primesti pe mail cele mai noi articole te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.