Smartphone-uri de top

Intr-adevar, acesta nu vine deloc la un pret mic, dar caracteristicile de performanta si designul pe care il are sunt principalele atractii ale utilizatorilor la acest model. Acesta este una dintre “revelatiile” companiei HTC pentru anul acesta, utilizatorii primind acest model cu bratele deschise.

HTC One X poate fi folosit drept camera foto, deoarece vine cu o camera de 8 MP. Daca vei mai instala si aplicatia Instagram, atunci vei putea sa realizezi cu acesta niste cadre calitative si artistice. Nici in ceea ce priveste sistemul de operare acesta nu se face de ras, deoarece vine cu ultima versiune de Android, si anume Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Un alt model de smartphone de top care a fost lansat anul trecut, dar care a fost mediatizat mult mai mult ca precedentul (Samsung Galaxy S), este Samsung I9100 Galaxy S II. Acesta vine si el cu o camera de 8 MP, asadar te vei putea juca de-a fotograful cat va fi ziua de mare.

Samsung Galaxy SII

Nici acesta nu are un pret mic, dar daca vei trage cu ochiul la caracteristicile pe care le detine, vei intelege de ce. Momentan, pe acesta ruleaza versiunea Gingerbread de la Android, dar cel mai sigur acesta va putea fi upgradata. Atat smartphone-ul de la HTC, cat cel de la Samsung, ofera utilizatorilor experiente vizuale placute, rapiditatea in utilizare si performanta.